× About Glossary Contact Login
Bereken uw bouwkosten snel en eenvoudig
Determine Location & Currency
1
Bepaal
Locatie
Select Building type
2
Selecteer
Gebouwtype
Define Parameters
3
Definieer
Parameters
Calculate Construction costs
4
Budgetteer
Bouwkosten
Bouwkostenkompas.nl
Samengesteld door ruim 30 jaar ervaring van het grootste kostenbureau
In de huidige dynamische economie, kan het belang van de bouwkostenmanagement niet worden overschat. Het succes van uw projecten en investeringen is afhankelijk van uw vermogen om kosten effectief te beheersen. Om dit te doen heb je toegang nodig tot kostengegevens die u kunt vertrouwen. Het vinden van relevante informatie is een complexe opgave. Door een eerste verkeerde inschatting zal er in het gehele project op gebied van kostenbeheersing achter de feiten aan worden gelopen.
Bouwkostenkompas geeft hierin een oplossing, met de juiste aannames in het begin wordt in de juiste richting gestuurd. Als lid, heeft u toegang tot al deze informatie via onze unieke online rekentool, zodat u moeiteloos inzicht krijgt in de kosten en houdt u uw projecten met gemak onder controle.
#1 online tool voor bouwkosten
star
Kwaliteit
Inzichten van toonaangevende specialisten
clock
Snelheid
Maak nauwkeurige kostenramingen in minder dan 5 minuten
flag
Veelzijdig
20 industrieën met meer dan 1.000 kengetallen
circle-arrows
Nauwkeurig
Voortdurend bijgewerkt met de nieuwste kosten trends
book
Up-to-date
Actuele wet- en regelgeving opgenomen
database
Database
De meest complete database van Nederland
Inclusief jaarlijkse uitgaven BouwkostenKompas
Bij een abonnement op Bouwkostenkompas ontvangt u eveneens de uitgaven van het Bouwkostenkompas. Dit zijn handzame overzichtelijke uitgaven met een groot aantal kostenkengetallen met prijsinvloeden.
Inmiddels hebben we een drietal uitgave, passend bij de verschillende abonnementen. Woning- en Utiliteitsbouw, Grond-, Weg- en Waterbouw en de uitgave Installaties.
Jaarlijks verschijnen de uitgaven begin februari en bij een doorlopend abonnement ontvangt u altijd als eerste de meest recente uitgave van het Bouwkostenkompas bij uw abonnement.
Bouwkostenindex
De bouwkosten zijn voortdurend in beweging. De prijs van materialen stijgt en daalt onder invloed van lokale en internationale economische factoren, terwijl de transportkosten, administratiekosten en de arbeidskosten ook sterk kunnen variëren tussen de verschillende landen.
Om u te helpen meer inzicht te krijgen in hoe de bouwkosten zich ontwikkelen binnen Nederland heeft IGG een alomvattend Nederlandse indexcijfers opgezet. Deze basisindexcijfers heeft u tot uw beschikking bij een abonnement op BouwkostenKompas. Wilt u meer informatie over de indexcijfers van de verschillende soorten gebouwen, neem dan een abonnement op bouwkostenindex.nl
Ontdek vandaag nog de voordelen
Onze unieke bouwkostendatabase geeft u alles wat u nodig heeft voor het beheersen van uw projecten.